$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

NIEUWS & EVENTS_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

D&A Pooltechnics: 25 jaar ervaring in zwembaden bouwen


Een zwembad aanleggen doe je meestal maar één keer in je leven. Daarom is het belangrijk te rekenen op een ervaren zwembadbouwer. D&A Pool Technics in Zonhoven staat klanten bij met professionele kennis en advies en verzorgt elk project tot in de puntjes, ook als het gaat om whirlpools, sauna’s en therapeutische infraroodcabines.

D&A Pool Technics is al meer dan 25 jaar een bekende zwembadbouwer. Het bedrijf was eerst gevestigd in Hasselt en verhuisde vijf jaar geleden naar Zonhoven. Erik De Baerdemaeker startte de firma begin april 1991, nadat hij eerst een jaar als elektricien bij een zwembadbouwer gewerkt had. Enkele jaren geleden is zijn vrouw Liliane Antheunis mee in de zaak gestapt.

D&A Pool Technics bouwt en renoveert hoofdzakelijk zwembaden voor particulieren. Klanten kunnen ervoor kiezen het hele project (zwembad, boordstenen, terras, poolhouse, verwarming, whirlpool, sauna, tuinaanleg, …) door D&A Pool Technics te laten uitvoeren, ofwel als zelfbouwer beroep te doen op de technische kennis en ondersteuning van de firma. Alle tussenliggende opties zijn uiteraard ook bespreekbaar. De zaakvoerder coördineert elk project nauwgezet en is het vaste aanspreekpunt.

Voor tegel-, terras- en metselwerken werkt D&A Pool Technics al jaren samen met een betrouwbare vaste onderaannemer. Ook voor de tuinaanleg bundelt het bedrijf de krachten met vaste partners.

Boost voor het pand

“Een zwembad geeft een woning een boost in waarde”, weet Erik. “Steeds meer mensen willen alle luxe in hun tuin hebben: buitenkeuken, sauna, zwembad, poolhouse, … Dat is meer dan ooit een trend. Velen hebben, naast een druk professioneel leven, niet de tijd of de behoefte om naar een openbaar zwembad te gaan. Dan is een eigen zwembad met wellness-accommodatie, waar je in een ontspannen sfeer vrienden kan uitnodigen, zeker welkom.”



Door het zwembad te verwarmen kan je van april tot oktober genieten van deze luxe. Als verwarming wordt dikwijls een energievriendelijke warmtepomp gekozen, of zonnecollectoren die gratis energie leveren. In ons land is een degelijke zwembadafdekking nodig, om warmteverlies te voorkomen en mogelijk ook het zwembadwater te verwarmen.

“De slogan ‘Ook u heeft recht op het allerbeste’ weerspiegelt de filosofie van ons bedrijf. Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen voor de constructie van het zwembad, de technische installatie, verwarming, tegels, … en waken over een optimale prijs-kwaliteitverhouding. We zetten veel in op een goede service, zoals het zomer- en winterklaar maken van het zwembad, herstellingen, advies voor de waterbehandeling, enzovoort.”

Infraroodcabines

D&A Pool Technics is erkend dealer van Health Mate, een kwaliteitsmerk van infraroodcabines dat al sinds 1979 op de markt is. Infraroodcabines verdringen de klassieke Finse sauna.

“Voor een sessie in een Finse sauna moet je voldoende tijd uittrekken. Het opwarmen van de sauna duurt al snel één tot twee uur en voor een saunacyclus (opwarmen, afkoelen en ontspannen) moet je toch een uurtje rekenen. Bovendien moet de elektrische installatie van de woning voldoende zwaar zijn. Bij een infraroodsessie duurt het opwarmen van de cabine ongeveer 10 minuten. Je blijft een dertigtal minuten in de cabine, neemt een warme douche en klaar. Het verbruik van een Health Mate infraroodcabines is vergelijkbaar met dat van een haardroger.”

Door de aangename temperatuur van ongeveer 50 °C, de korte opwarmingstijd en het therapeutisch effect verkiezen veel mensen een infraroodcabine boven een sauna.



“Belangrijk voor de therapeutische werking van een infraroodcabine is de frequentie van de stralers. Er zijn veel warmtecabines op de markt die verkocht worden als infraroodcabine, terwijl ze helemaal geen therapeutische werking hebben. Een warmtecabine is vergelijkbaar met een warm bad. Dit voelt ook aangenaam en helpt even bij pijnlijke spieren. Een Health Mate-infraroodcabine daarentegen werkt zowel ontspannend als therapeutisch en verlicht de pijn langdurig bij aandoeningen als reuma, fibromyalgie en artrose. Zeker een aanrader voor frequent gebruik.”

$show=/p/referenties.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

$show=/p/tips.html$type=blogging$l=2$c=10$m=0$p=1

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

IN DE KIJKER_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/faq.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

IN DE KIJKER_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

$show=home

Naam

faq,5,in de kijker,23,nieuws,17,nieuwsbrief,1,referenties,1,tips,4,
ltr
item
D&A Pool Technics | Blog: D&A Pooltechnics: 25 jaar ervaring in zwembaden bouwen
D&A Pooltechnics: 25 jaar ervaring in zwembaden bouwen
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhK_DC8SFHFOFmcM1uk9KlJml66aD8J10_5UZfYOC43g0JuaRlCeYE_FuAp9JFE4NaCux4PkxLM6zDXnk9Jyf1fWXzO1n0DwPUJslehD2gnY4UMhPkC-dgzfcLAlTP54EiNE9hXCrupbYg/s640/D%2526A+nieuws1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhK_DC8SFHFOFmcM1uk9KlJml66aD8J10_5UZfYOC43g0JuaRlCeYE_FuAp9JFE4NaCux4PkxLM6zDXnk9Jyf1fWXzO1n0DwPUJslehD2gnY4UMhPkC-dgzfcLAlTP54EiNE9hXCrupbYg/s72-c/D%2526A+nieuws1.jpg
D&A Pool Technics | Blog
https://blog.da-pooltechnics.be/2017/10/d-pooltechnics-25-jaar-ervaring-in.html
https://blog.da-pooltechnics.be/
https://blog.da-pooltechnics.be/
https://blog.da-pooltechnics.be/2017/10/d-pooltechnics-25-jaar-ervaring-in.html
true
7692933048989183303
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy